som a Facebook Twitter YouTube
 
 
      Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
         
 
 
 
 
 
 
amb el suport de
 
compartir
 
 
 
 
 
  RADICALS LLIURE
FLASHING BODIES ACTION SIX: THE CASTING
PAU ROS + PABLO GOIKOETXEA / COMPLETELY NAKED
 
 
MONTJUÏC – Espai Lliure 12 i 13 de maig  
temporada 10/11
 

Passa la prova de càsting Per a aquesta acció de Flashing Bodies, ara als Radicals Lliure, Completely Naked farà un càsting obert al públic per a una audició de personatges d’El balcó, l'obra més radical de Jean Genet. Farem la distribució de personatges i d’escenes entre el públic, i els participants podran performar una audició de càsting davant de la càmera fotogràfica. L’escena serà dirigida per assegurar-ne la qualitat. Persones diferents del públic audicionaran per al mateix personatge; com en un càsting real. Trobaràs més informació sobre la obra. els seus personatges i les seves escenes al nostre web.

Que és Flashing Bodies?En aquest projecte, els artistes de Completely Naked Pau Ros i Pablo Goikoetxea, juntament amb el productor Tim Owens Jones, reuneixen un equip de producció i els participants del públic per crear retaules vius temàtics amb l'estil únic de Completely Naked. Aquestes actuacions puntuals estan documentades en vídeo i en fotografies d'alta qualitat que es presenten a les galeries, a la plana web i en una sèrie de llibres col·leccionables. Les nostres accions poden succeir en espais específics, en festivals, teatres, o galeries d'art, i molt sovint volen explorar la identitat personal dins de la dinàmica de grups on la nuesa juga un paper important. Nosaltres creem el tema i hi convidem els participants, i amb l’equip creatiu proposem el disseny, la utilleria i el vestuari i deixem que les idees corrin lliures... Flashing Bodies són una sèrie d’accions inspirades per les persones que hi participen. Aquesta col·laboració única entre els participants voluntaris i l’equip d’artistes de Completely Naked fa de la llibertat d’expressió una aventura excitant. El resultat depèn de tu!

 
 

participants el públic

idea i realització Completely Naked / posada en escena i fotografia Pau Ros i Pablo Goikoetxea / vídeo Manu Balaguer / producció Tim Owen Jones

producció Completely Naked

 
 

informació:

Pau Ros pau@blueyonder.co.uk / www.completelynaked.co.uk/the_casting/

distribució:
Tim Owen timowenjones@gmail.com

més informació:

www.completelynaked.co.uk/archive.html