som a Facebook Twitter YouTube
 
 
      Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
         
 
 
 
 
 
 
amb el suport de
 
compartir
 
 
 
 
 
  RADICALS LLIURE
DESCONCIERTO Nº 1 PARA TECLADO Y FRACASADO
DAVID ESPINOSA
 
 
MONTJUÏC – Espai Lliure 7 i 14 de maig  
temporada 10/11
 

Sortilegi per a l’afluència de públic Requisits: Un cartell o programa de mà de l’espectacle, una espelma groga, 3 grans de raïm, un tros de tela de vellut vermell, 10 monedes daurades de curs legal, un bol metàlic. Procediment:

  1. Abans de començar el ritual, la persona que l’executi ha de visualitzar l’espai en el qual es presentarà l’obra, mirant de crear-se a la ment la imatge de l’aforament ple.
  2. Mantenin l’actitud receptiva i sense deixar de pensar en el motiu del ritual, encendrà l’espelma amb un misto i encendrà el programa o cartell deixant que es cremi a l’interior del bol .
  3. Amb la mà esquerra exprimirà els granos de raïm sobre les cendres i pronunciarà en veu alta: “Pel poder dionisíac d’aquest suc, us invoco esperits inquiets, el dia (data i hora de l’actuació), perquè la vostra presència il·lumini el camí i ompli de força el meu temple.”
  4. A continuació depositarà les monedes sobre el vellut i afegirà la barreja al bol. Plegarem la tela quatre vegades i la deixarem al centre de l’escenari durant dues nits senceres abans de la primera funció.
 
 

creació i intèrprets
David Espinosa / Santos Martínez

direcció David Espinosa / música i so Santos Martínez i David Espinosa / vídeo Diego Dorado

ajudanta de direcció África Navarro

coproducció Teatre Lliure i El Local Espacio de Creación amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona i el CoNCA - Consell Nacional de les Arts de la Generalitat de Catalunya

 
 

informació i distribució:

M.O.M.-El Vivero Coaching m.o.m@martaoliveres.com / www.martaoliveres.com
David Espinosa deliriosdegrandez@hotmail.com / www.davidespinosa.org