som a Facebook Twitter YouTube
 
 
      Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
         
 
 
 
 
 
 
amb el suport de
 
compartir
 
 
 
 
 
  RADICALS LLIURE
HOME-NATJA
JORDI ORIOL
 
 
MONTJUÏC – Platea 1 SFP 4 i 14 de maig  
temporada 10/11
 

Imagina’t que no ets ningú. Imagina’t acomplexat, tímid i poruc. Aturat fins al límit. Imagina’t incapaç de lligar, de fer-te notar. Imagina la frustració de veure que la vida et passa per sobre i la gent et passa per alt. Però imagina’t, ara, que imagines ser algú. Imagina que imagines que de sobte tens la flor al cul i ets el centre del món. D’un dia per l’altre i per la cara. I ho desitges, i t’hi aferres, i t’ho creus. I passa. Imagina’t que un bon dia tothom parla de tu, que ets la portada de totes les revistes i la teva cara apareix a tots als mitjans. Imagina’t al sofà, emmirallant-te en un zàpping infinit. Tothom et truca, tothom et vol, tothom et llepa el cul. Imagina’t que de mica en mica s’omple la pica, i amb el temps res no et falta, tot ho tens. Imagina, per uns moments, que t’acomodes, que t’hi avens. Perds la timidesa, et treus els complexos. Imagina’t que perds la por. Ara imagina, però, un punt d’inflexió. Un camí sense sortida. Un forat al cul. Imagina que un bon dia perds el cap i ho envies tot a prendre pel cul. I de nou, imagina que ja no ets ningú. Però no pateixis, tranquil: imagina –per un moment– que amb el temps i per fi et fan un gloriós i emotiu homenatge.

 
 

intèrprets
Anna Alarcón / Pep Mula / Òscar Muñoz / Carles Pedragosa / Jordi Santanach

creació i direcció Jordi Oriol / espai escènic i il·luminació Àlex Aviñoa / vestuari Laura Garcia / màscara Sílvia Delagneau / música Carles Pedragosa, Pep Mula i Jordi Santanach / agraïments Francesc Imbernón, Xavi Marco, Andrés Viqué, Oriol Roca, Èlia Aviñoa, Sala Beckett i família Taberner Brugué

coproducció Teatre Lliure, Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt i Paminondes S.L. amb la col·laboració de l’Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Viladecans amb el suport d’Indi Gest (associació artística)

 
 

informació i distribució:

Indi Gest gestindi@gmail.com / www.indigest.org