som a Facebook Twitter YouTube
 
 
      Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
         
 
 
 
 
 
 
amb el suport de
 
compartir
 
 
 
 
 
  RADICALS LLIURE
EXTRAORDINARIO
BABAZORRO
 
 
MONTJUÏC – vestíbul Espai Lliure del 4 al 15 de maig  
temporada 10/11
 

Les històries reunides en aquest espectacle descobreixen éssers i fets poc –o gens– ordinaris. Són històries extraordinàries que, amb tot, no coincideixen en res amb les que el llòbrec Edgar Allan Poe va recollir sota aquest títol en un dels seus llibres memorables. Són extraordinàries perquè tambén són extres, és a dir, sobreres. Tot i que, en ser recollides en una galeria de curiositats i encarnades en un presentador, són capaces de voler tenir lloc, encara que aquest lloc sigui el de la seva pròpia expulsió, el de la seva extinció.

Extraordinario Festí gastronòmic. Alcohol i cocaïna a sac, que provoca als comensals amor a cegues i sexe fora mida. Després de les postres, sobretaula escatològica i demagògia mestissa. Tot al gust de la gauche més divine.

 
 

intèrprets Babazorro 1

concepte i disseny Campanilla / direcció, dramatúrgia, escenografia,  construcció, narració culinària, ajudant de direcció, espai i producció executiva Col·lectiu Babazorro / il·luminació, ajudanta d’escenografia i de construcció Isabel Velasco Figueras (Up To You Studio) / col·laboració en la construcció Jaume Riera Costa i Alfred Casas / agraïments Juana D. C., Carmen i Paadin, Luis i Sabrina, Miguel Caballero, Bernardino Cervigón, Fran i Vritis i tots aquells que han preferit mantenir en l’anonimat la seva generositat

coproducció Teatre Lliure, Associació Cultural Babazorro i Centre d’Arts Escèniques de Terrassa

 
 
informació i distribució:

Associació Cultural Babazorro babazorro1@gmail.com