som a Facebook Twitter YouTube
 
      Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
         
 
 
 
temporada 10/11
col·loquis
exposicions
temporada 09/10
temporada 08/09
temporada 07/08
 
 
 
compartir
 
 
 
 
 
exposicions temporada 07/08
 

Per cinquena temporada, continua el cicle d’exposicions fotogràfiques al Teatre Lliure.

Les exposicions es podran visitar al foyer de la Sala Fabià Puigserver els dies que hi hagi funció. Els horaris són de dimarts a dissabte de 18h a 20’30h i diumenges de 16 a 18h.

 
 
concurs teatre lliure del 13 al 23 de setembre
2666 - ciudad juárez / àlex rigola del 8 al 15 de novembre
identitats / sara córdoba murcia del 18 de desembre al 16 de febrer
paisatges reals de la ficció / ariadna papió del 27 de febrer al 27 d’abril
underclass workers / david coll blanco - bilderberg del 3 de maig al 31 de juliol
 


concurs teatre lliure
del 13 al 23 de setembre

Coincidint amb la inauguració de la Temporada 2007/2008, exposem una mostra dels treballs que van participar al concurs per il·lustrar aquest programa. En total, 17 fotografies escollides entre les 73 propostes rebudes.

 


2666 - ciudad juárez àlex rigola
del 8 al 15 de novembre

En plena adaptació de la novela de Roberto Bolaño, Àlex Rigola viatja el desembre de 2006 a Ciudad Juàrez per copsar paisatges, ambients i personatges de la ciutat que va inspirar la Santa Teresa de 2666.

 


identitats sara córdoba
del 18 de desembre al 16 de febrer

Sara Córdoba (Múrcia, 1976) és llicenciada en Comunicació Audiovisual i ha estudiat a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Identitats és una col•lecció de retrats de dones amb els quals l’autora pretén fer un estudi personal i aportar un document actual sobre la identitat de la dona d’avui, moment històric en el qual el seu paper s’està redefinint socialment, econòmica, política i cultural.

 


paisatges reals de la ficció ariadna papió
del 27 de febrer al 27 d’abril

Ariadna Papió Carrasco (Barcelona, 1969) està formada en disseny de moda i vestuari de cinema i espectacle, i ha estudiat fotografia al International Center of Photography de Nova York i cinematografia a la Film/Video Arts School de la mateixa ciutat. Paisatges reals de la ficció integra una sèrie de fotografies preses en diferents llocs d’arreu del món que mostren un paisatge en vies de transformació en el qual es troben alhora passat i futur, ja que en el present s’hi endevina en procés de canvi.

 


underclass workers david coll blanco - bilderberg
del 3 de maig al 31 de juliol

David Coll Blanco (Barcelona, 1974) estudia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Després d’acabar la seva formació i treballar com a ajudant d’estudi, el 1996 decideix anar a l’Índia i fer-hi un reportatge en profunditat. Underclass workers retrata treballadors sense feina a Tokio. Durant la segona meitat del segle xx, l’economia japonesa va créixer gràcies a treballadors vinguts a la gran ciutat de diferents parts del Japó a la recerca d’una feina digna.