Turn your device to visualize this web.

If you see this screen on your computer, try zooming out.

RHÜMIA

#Rhumia

RHÜMIA

directed by MARTÍ TORRAS MAYNERIS musical direction by PEP PASCUAL
co. RHUM I CIA.        

Gràcia
December 21 to January 14
Season 2017 - 2018

We can't avoid it. We're in love with Rhum & Co., and we've brought them back with their rowdiest show yet. With all of you, for the second consecutive season, Rhümia.

Grand Prix BBVA for the Best Circus Show at the Zirkolika Awards 2016.

Credits

cast Joan Arqué / Roger Julià / Jordi Martínez / Mauro Paganini / Pep Pascual

dramaturgy Rhum & cia. / setting Martí Torras Mayneris and Xavi Xipell 'Xipi' / costumes Rosa Solé / lighting Quico Gutiérrez / sound Ramon Ciércoles / music Pep Pascual and Mauro Paganini / movement Fàtima Campos

director assistant Lluc Armengol / technic manager Xavi Xipell 'Xipi' / technic assistant Patty Cortés / executive production Xavier Ribalaygua / producer direction Carles Manrique (Velvet Events) / distribution Elena Blanco (Magnetica Management)

co-produced by Teatre LliureVelvet Events and GREC 2016 Festival de Barcelona
collaborators of l'Atrium de Viladecans
supported by Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

thanks to Ramon SimóSalvador S. SánchezDe MortimersLa Forja del Vallès, Ajuntament de Montmeló, Ajuntament de Tiana and Transports “Pitu”
 

and a very special remember for Joan Montanyès Martínez ‘Monti’ and Joan Armengol i Moliner, forever inspiring Rhum & cia.

Useful information

show in Catalan, Spanish and Montinià language
approximate lenght 1h. 35' no interval

other shows in the map OBSTINACIÓ EXTREMA


follow #Rhumia on twitter / @rhumicia
https://www.rhumicia.com

 
Calendari i horaris

La premsa ha dit

Autor 
Jordi Bordes
Cos de la crítica 

“Aconsegueixen connectar des del minut zero i divertir i fer escampar les cabòries.”

Autor 
Albert Domènech
Cos de la crítica 

“El divertidíssim espectacle dirigit per Martí Torras ajunta un públic intergeneracional que gaudeix amb una família de cinc pallassos que abanderen diferents gèneres i estils. (···) Són els protagonistes d'una obra intensa i adulta, però amb picades d'ullet als més petits, i en la qual realitzen una feina extraordinària verbal i corporal de matrícula d'honor en el sempre difícil art de fer riure. (···) Fer riure el públic durant una hora i mitja, sense parar, no és gens fàcil. I menys en un sector tan precaritzat com aquest que sembla que només té una oportunitat quan arriben les festes de Nadal. Per molt complex que sembli l'envit, la companyia sap perfectament què fer i com fer-hoo perquè la guspira no desaparegui. Ho fan amb un espectacle més intens i gamberro que el seu predecessor, i amb el reconeixement d'haver-se endut el Millor Espectacle de Circ als Premis Zirkòlika de 2016. Guardons a banda, la millor notícia és la continuïtat d'un show que s'allunya del teatre infantil, i que reivindica l'esplendor del pallasso en tota la seva expressió. El repóker d'artistes sap com encantar un públic que acaba entregat amb les històries surrealistes que s'encadenen en la carismàtica pista circular de Lliure.”

Autor 
Oriol Toro
Cos de la crítica 

“L’espectacle és catàrtic. Recomano que hi aneu, que us asseieu tranquil·lament a la vostra butaca i us deixeu portar. Veureu com de sobte un riu de rialles començarà a brollar-vos per tot el cos. No és la broma fàcil, no és un humor lleuger, és bo, és molt bo."
"El divertidíssim espectacle dirigit per Martí Torras ajunta un públic intergeneracional.”
“Fer riure el públic durant una hora i mitja, sense parar, no és gens fàcil.”
“Un espectacle més intens i gamberro que el seu predecessor, i amb el reconeixement d'haver-se endut el Millor Espectacle de Circ als Premis Zirkòlika de 2016.”

El public opina

Vertical Tabs

Galería d'imatges

Vídeos

clip de l'espectacle
clip de l'espectacle

Dossier (PDF)

collaborators of La Kompanyia Lliure

sponsor media

entity agreed with

Custom Search 2