Turn your device to visualize this web.

If you see this screen on your computer, try zooming out.

L'ALESSANDRO AMANTE

#LAlessandroAmante

L'ALESSANDRO AMANTE

recital by XAVIER SABATA i DANI ESPASA
orchestra VESPRES D’ARNADÍ

Montjuïc
December 22
Season 2017 - 2018

The countertenor Xavier Sabata will be at the Lliure with a recital focusing on the figure of the emperor Alexander the Great, from operas by Handel, Vinci and Porpora, among others. Direct from the eighteenth century, accompanied by the Vespres d’Arnadí Baroque orchestra, conducted by Dani Espasa.

Credits

cast Xavier Sabata counter tenor
 
baroque orchesta Vespres d’Arnadí
concert master Lina Tur Bonet / violins I Alba Roca, Oriol Algueró i Fèlix Ferrer / violins II Farran Sylvan James, Edelweiss Tinoco, Pavel Amílcar i Ángela Moro / viola Núria Pujolràs andJordi Armengol / violoncello Oriol Aymat and Oleguer Aymamí / double bass Mario Lisarde / oboe Pere Saragossa and Ivan Alcazo / bassoon Carles Vallès / archilaud and baroque guitar Miguel Rincón / key and direction Dani Espasa

Useful information

recital
approximate lenght first part 40' / stop 15' / second part 30'

other shows on the map  ARTS I LLETRES


follow #LAlessandroAmante on twitter / @XavierSabata
http://www.xaviersabata.com / http://www.vespresdarnadi.com

 
Calendari i horaris

La premsa ha dit

Autor 
César López Rosell
Cos de la crítica 

“Després de l’obertura de La superbia d’Alessandro (1690) d’Agostino Steffani i el preludi d’Abdolomino (1699) de Bononcini, el contratenor es va enfrontar a dues àries d’aquesta obra que situa el conqueridor a l’índia, totes dues d’un encès romanticisme, ‘Da tuoi lumi’ i ‘Chiare faci’. Amb elles va aflorar la sensibilitat i expressivitat pròpia d’un artista que també és actor i té una capacitat enorme de comunicació. ‘Serbati a grande impresse’, d’Alessandro nell’Indie (1732) de Giovanni Battista Pescetti, va deixar empremta amb una segona interpretació de la versió de Vinci creada tres anys abans. La mateixa lletra per a l’emocionant cant de l’heroi a l’honor i al perdó. (···) En una intensa segona part amb l’esmentada ‘Serbati…’ va enfrontar-se a ‘Se possono tanto due luci’, una ària de Poro, re dell’Indie de Händel (1731), (···) i l’amorosa ‘Dirti ben mio, vorrei’ d’Alessandro in Persia de Leo (1741) i la vertiginosa coloratura de ‘Vano amore’ d’Alessandro de Händel (1726) van tancar la clamorosa sessió (···). Un bon inici per a un projecte que només li falta un sospir per estar plenament quallat.”
César López Rosell (El Periódico)

El public opina

Vertical Tabs

Galería d'imatges

Vídeos

roda de premsa
roda de premsa

Dossier (PDF)

Llista de reproducció

Titol 
viatge als segles XVII i XVIII
Item 

Si voleu conèixer alguns dels compositors de la vetllada, cliqueu aquí!

collaborators of La Kompanyia Lliure

sponsor media

entity agreed with

Custom Search 2