Turn your device to visualize this web.

If you see this screen on your computer, try zooming out.

ESCRIT EN L'AIRE (GELABERT DANSA NOVARINA)

#EscritenlAire

ESCRIT EN L'AIRE (GELABERT DANSA NOVARINA)

stage direction by MOISÈS MAICAS coreography by CESC GELABERT

Gràcia
7 to 12 November
Season 2017 - 2018

It is always a pleasure to welcome Cesc Gelabert to our stages. And it is a twofold pleasure, because he is presenting the essence of one of the most magnificent figures on the French scene in recent years: the writer, director and painter Valère Novarina. A space of action and thought.

Prize of the Critic of Barcelona 2016 for the best dance solo
Special Prize of music for Borja Ramos

Credits

cast Cesc Gelabert

concept Cesc Gelabert, Valère Novarina Moisès Maicas / text Valère Novarina / french translation Anna Soler Horta i Sabine Dufrenoy / original music and sound Borja Ramos / costumes Lydia Azzopardi / lighting Conchita Pons / sculpture Toni Giró

dressmaking Època / hat made by Nina Pawlowsky / video Núria Olivé / executive production and management Maria Rosas

co-produced by Gelabert Azzopardi and GREC 2016 Festival de Barcelona

thanks to Centre Cultural La BóbilaMercè ManaguerraTeatre AkadèmiaSheila García, Germán Jauregui and the cicle Fet a Mataró

company finance by ICEC de la Generalitat de Catalunya, l’INAEM del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte and l'Ajuntament de Barcelona - ICUB

Useful information

dance and word show

approximate lenght 1h. no interval

other shows on the map ARTS I LLETRES


follow #EscritEnlAire and #ValèreNovarina on twitter / @GelazzoDansa
http://gelabertazzopardi.com

 
Calendari i horaris

La premsa ha dit

Autor 
Carmen del Val
Cos de la crítica 

"[Gelabert, Maicas i Novarina] Han ideat una peça rodonda d'estil surrealista en què el text i el moviment estan equilibrats de manera que el desenvolupament en clau divertida i avantguardista és una alenada d'aire fresc per a l'espectador. [···]  Veient el muntatge, l'espectador té la sensació que l'intèrpret balla la paraula i que el filòsof escriu el moviment."

Autor 
Joaquim Noguero
Cos de la crítica 

"Quin fresc, quina gran interpretació, quin gust deixar-se sentir i veure així, quant de joc, quina exhibició circense de recursos per presentar la dansa com una forma d’escriptura sobre el paper impol·lut de l’aire! [···]  Gelabert ha trobat la millor manera d’omplir de ritme físic i de rimes i ressons visuals la poesia clara i lluminosa de Valère Novarina. Paraules i moviments arriben amb una precisi. que sorprèn. Sol enmig de l’escena, el veterà ballar torna a demostrar el valor segur de la seva presència escènica."

Autor 
Montse Otzet
Cos de la crítica 

"La comunió entre els tres primers creadors, autors del concepte original, és extraordinària i provoca un encaix sòlid en el qual no té lloc cap esquerda ni xerric. [···]  En la maduresa, Gelabert assoleix una llum especial, una combinació de seguretat i frescor a les que si suma una pinzellada de bogeria. Un còctel extraordinari a l’hora de representar més de seixanta personatges i descontextualitzar paraules i objectes, com també vulnerar canons establerts.

Autor 
Jordi Sora
Cos de la crítica 

"Reinventar-se. Una i altra vegada. No conformar-se mai amb el passat i tenir certesa de futur. Aquesta és la virtut d'un Gelabert que ha trobat en aquest joc de mutacions, un nou espai per al seu mestratge. [···] De nou una gran sorpresa, magnífica, exquisida, detallista, poètica (se'm permeti la limitació...)."

El public opina

Vertical Tabs

Galería d'imatges

Vídeos

clip de l'espectacle
clip de l'espectacle

Dossier (PDF)

collaborators of La Kompanyia Lliure

sponsor media

entity agreed with

Custom Search 2